• RONJA RYÖVÄRINTYTÄR TV-SARJA BOX (STUDIO GHIBLI) (6 disc)

RONJA RYÖVÄRINTYTÄR TV-SARJA BOX (STUDIO GHIBLI) (6 disc)

 

Puhumme myös suomea!

Ronja Ryövärintytär on saanut uuden animaatio televisiosarjan, jonka on ohjannut itse Goro Miyazaki. Studio Ghiblin tinkimättömällä laadulla luotu animaatio herättää rakkaan hahmon uusiin seikkailuihin, josta nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin. Boxi sisältää sarjan kokonaisuudessaan.

Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa ja ajattarien kirkuessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää. Tyttö saa huomata, että metsä kaikessa ihanuudessaan voi olla myös suuruudessaan vaarallinen paikka.

Eräänä päivänä Ronja tapaa Birkin, ryöväri Borkan pojan, joka on perheineen muuttanut Matiaksenlinnaan toiselle puolelle linnan keskellä ammottavaa Helvetinkuilua. Ronjasta ja Birkistä tulee erottamaton kaksikko, jonka ystävyyttä kuitenkin varjostaa ryöväriperheiden välinen vihanpito.

 

Ääni:Dolby Digital 2.0Kuva:Widescreen (1.78:1)
Kieli:Tanska, Suomi, Norja, RuotsiPituus (min):618
Tekstitys:   
Kategoria:Animaatioelokuva, Boksi, Anime, Ruotsalainen elokuva, Lapset, Ghibli, SF Kids  
Alkuperäinen nimi:Ronja RövardotterAlue:2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Ikäraja:S

RONJA RYÖVÄRINTYTÄR TV-SARJA BOX (STUDIO GHIBLI) (6 disc)

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1201415
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD