Yritys

Tarjoamme yksinoikeudella kirjastoille ja oppilaitoksille Disney-, Fox-, Nordisk Film- ja SF Film-levitysyhtiöiden DVD- ja Blu-ray-kirjastotuotteita lainaoikeuksilla. Tällä sivustolla voit tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja tehdä niistä myös tilauksia. Asiakkaitamme ovat Suomen kuntien kirjastot sekä oppilaitokset.

Tällä hetkellä yhteistyökumppaneitamme ovat Disney, Fox, Nordisk Film ja SF Film, joiden elokuvat/tv-sarjat tulevat yksinoikeudella meidän kauttamme. Näitä tuotteita ei siis saa mistään muualta!

Disney-, Fox-, Nordisk Film- ja SF Film-valikoimista löytyy leijonanosa kotimaisesta elokuvatarjonnasta sekä suosituimmat lasten-elokuvat! Valikoimissa on myös mahtava sekoitus Hollywoodin huipputuotantoa, TV-sarjoja ja paljon muuta - jokaiselle jotakin.

Kaikki Disney-, Fox-, Nordisk Film- ja SF Film-tuotteemme löytyvät kokonaisuudessaan parhaiten Tuotelistat valikosta (yllä), josta löytyy päivitetyt tuotelistat Excel-muodossa. Yksittäiset tuotteet voit hakea hakupalkin avulla. Hinnat näkyvät vain sisäänkirjautuneille asiakkaillemme. 

HUOM! Mikäli kohtaat ongelmia verkkokauppatilauksen kanssa tai muita kysymyksiä ilmenee, niin ota yhteyttä osoitteeseen:tuomas@elokuvakirjasto.fi (tai soita 040 729 1913)

Yhteystiedot

Tilaukset ja asiakaspalvelu:

tuomas@elokuvakirjasto.fi

Puh +358 40 729 19 13


Osoite:

Elokuvakirjasto OY
Tehtaankatu 5 D 27
00140  Helsinki