• RICHARD JEWELL

RICHARD JEWELL


"Richard Jewell on taattua Clint Eastwood -laatua. Se on varmalla kädellä ohjattu ja upeasti näytelty tositapahtumiin perustuva draama."
- Episodi


Perustuu Kent Alexanderin ja Kevin Salwenin kirjaan "The Suspect: An Olympic Bombing, the FBI, the Media, and Richard Jewell, the Man Caught in the Middle".

Clint Eastwoodin ohjaama ja tositapahtumiin perustuva ”Richard Jewell” on tarina siitä, mitä tapahtuu, kun tosiasiana raportoitu seikka hämärtää totuuden.

"Centennial-puistossa on pommi. Teillä on 30 minuuttia aikaa." Richard Jewell esitellään maailmalle ensin vartijana, joka ilmoittaa löytäneensä vuoden 1996 Atlantan pommi-iskun pommin. Ilmoitus tekee hänestä sankarin, jonka nopea toiminta pelastaa lukemattomia henkiä. Mutta muutamassa päivässä poliisiksi haluavasta tulee FBI:n ykkösepäilty, jota media ja kansa parjaa ja jonka elämää riepotellaan. Jewell kääntyy itsenäisen, järjestelmänvastaisen asianajajan, Watson Bryantin puoleen vakuuttaen vankasti syyttömyyttään. Mutta Bryant huomaa olevansa liian syvissä vesissä taistellessaan FBI:n, GBI:n ja APD:n yhdistyneitä voimia vastaan puhdistaakseen asiakkaansa maineen, samalla kun yrittää saada Richardia olemaan luottamatta ihmisiin, jotka yrittävät tuhota hänet.

Elokuvassa näyttelevät Oscar-voittajat Sam Rockwell ja Kathy Bates - ja Paul Walter Hauser esittää Richard Jewelliä.Ääni: Dolby Digital 5.1     
Kuva: Widescreen (2.39:1)
Kieli: Englanti     
Pituus (min): 125
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
Kategoria: Draama
Alkuperäinen nimi: Richard Jewell
Ohjaaja: Clint Eastwood     
Ikäraja: 12 vuotta
Tuotantovuosi: 2019         
Näyttelijät: Brandon Stanley, Charles Green, Ian Gomez, Jon Hamm, Kathy Bates, Mike Pniewski, Nina Arianda, Olivia Wilde, Paul Walter Hauser, Ryan Boz, Sam Rockwell

RICHARD JEWELL

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1202495
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD