• GREEN BOOK - Blu-ray

GREEN BOOK - Blu-ray110 000 elokuvakatsojaa!

Paras elokuva Oscar-voittaja! Oscar-gaalassa 24.2.2019 Green Book palkittiin parhaana elokuvana, parhaasta miessivuosasta (Mahershala Ali) sekä parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta (Nick Vallelonga, Brian Currie, Peter Farrelly).Ohjaaja Peter Farrellyn GREEN BOOK -elokuvaa tähdittävät Oscar-ehdokas Viggo Mortensen (Eastern Promises, The Lord of the Rings trilogia) ja Oscar-voittaja Mahershala Ali (Moonlight, Hidden Figures). Green Book kertoo tosiystävyydestä, joka ylittää 1960-luvun alun rotuun ja yhteiskuntaluokkaan liittyvät rajoitteet.

Tony Lip (Mortensen) on ovimies Bronxin italian-amerikalaisilta kulmilta. Hän saa työn Dr. Don Shirleyn (Ali) autonkuljettajana. Don Shirley on tummaihoinen maailmanluokan pianisti, jonka konserttikiertue ulottuu Manhattanilta aina syvään Etelään. Kiertuematkallaan Lip ja Shirley luottavat vihreään kirjaan (Green Book), joka kertoo heille ne harvat paikat, jotka tuolloin olivat turvallisia afroamerikkalaisille. He kohtaavat rasismia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös yllättävää inhimillisyyttä ja huumoria. Jotta he selviäisivät elämänsä jännittävimmästä matkasta, heidän on päästävä yli keskinäisistä erimielisyyksistään.

Elokuvan tuottavat Peter Farrellyn, Brian Currien ja Nick Vallelongan kanssa Jim Burke (The Descendants) ja Charles B. Wessler (The Heartbreak Kid). Draamaelokuvan vastaavat tuottajat ovat Jeff Skoll (The Help), Jonathan King (Lincoln), Octavia Spencer (Fruitvale Station), Kwame L. Parker (Kill Bill -sarja), John Sloss (Boyhood) ja Steven Farneth.
Ääni: Dolby Digital 5.1     
Kuva: 16:9 Widescreen
Kieli: Englanti     
Pituus (min): 124
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
Kategoria: Draama     
Alkuperäinen nimi: Green Book
Ohjaaja: Peter Farrelly     
Ikäraja: 12 vuotta
Tuotantovuosi: 2018         
Näyttelijät: Mahershala Ali, Viggo Mortensen, Linda Cardellini, Don Stark

GREEN BOOK - Blu-ray

  • Jakelija: Nordisk Film
  • Tuotenumero: 2385031
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : Blu-ray