• AURORA

AURORA60 000 elokuvakatsojaa!


"Tämä on suomalainen elokuvatapaus: Mimosa Willamo on hämmästyttävä ja Miitta Sorvali tekee yhden parhaista rooleistaan komediassa, jossa kaikki loksahtaa kohdalleen."
- Helsingin Sanomat


"On helppo kehua Auroraa yhdeksi vuoden parhaimmista kotimaisista elokuvista, kun kaiken kruunaavat vielä Lapin komean koruttomat talvimaisemat."
- EpisodiAurora käyttää päivänsä kynsiä taiteillen ja yöt juhlien railakkaasti. Erään illan päätteeksi hän tapaa nakkikioskilla Darianin, joka yllättäen pyytää Auroraa pelastamaan henkensä. Darianin on löydettävä suomalainen vaimo saadakseen itselleen ja tyttärelleen turvapaikan Suomesta. Aurora vastaa kosintaan kieltävästi, sillä hänellä on aivan muita suunnitelmia elämälleen. Auroran mieli kuitenkin muuttuu, kun hän tapaa Darianin kahdeksanvuotiaan tyttären. Aurora suostuu auttamaan Dariania ja ryhtyy etsimään hänelle vaimoehdokkaita. Lopulta Auroran omat ongelmat kasautuvat ja Darianille löytyy täydellinen vaimo – mutta tekeekö täydellinen onnelliseksi ja voiko rakkautta paeta loputtomiin?

Ohjaaja Miia Tervon ensimmäinen kokopitkä elokuva on rosoinen romanttinen komedia, jonka pääosissa nähdään Jussipalkittu Mimosa Willamo ja Amir Escandari. Muissa rooleissa nähdään mm. Miitta Sorvali, Oona Airola, Ria Kataja, Chike Ohanwe, Hannu-Pekka Björkman ja Pamela Tola.Ääni: Dolby Digital 5.1     
Kuva: 16:9 Widescreen, Widescreen (2.35:1)
Kieli: Suomi     
Pituus (min): 101
Tekstitys: Tanska, Englanti, Norja, Ruotsi, Suomi
Kategoria: Komedia, Draama, Suomalaiset
Alkuperäinen nimi: Aurora     
Ohjaaja: Miia Tervo
Ikäraja: 12 vuotta
Tuotantovuosi: 2019         
Näyttelijät: Mimosa Willamo, Amir Escandari, Hannu-Pekka Björkman, Oona Airola

AURORA

  • Jakelija: Nordisk Film
  • Tuotenumero: 1808211
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD