• ALITA - BATTLE ANGEL

ALITA - BATTLE ANGEL80 000 elokuvakatsojaa!


"Alita: Battle Angel on ollut tuottaja-käsikirjoittaja James Cameronin ikuisuusprojekti. Nyt se on valmis – ja näyttää todella hyvältä."
- Helsingin Sanomat


James Cameron (AVATAR) ja Robert Rodriguez (SIN CITY) luovat uuden, vallankumouksellisen sankarittaren elokuvassa ALITA: BATTLE ANGEL. Tämä toiminnantäyteinen elokuva on voimaannuttava tarina toivosta ja rakkaudesta.

Kaukaisessa tulevaisuudessa kyberneetikko Ido (Christoph Waltz), löytää Iron Cityn kaatopaikalta Alitan (Rosa Salazar), tajuttoman ja hylätyn kyborgin. Herätessään Idon klinikalta Alita ei muista kuka hän on eikä hän myöskään tiedä, millaisessa maailmassa elää. Kaikki on Alitalle uutta ja hän opettelee luovimaan uudessa elämässään vaarallisessa Rautakaupungissa. Ido yrittää suojella Alitaa tämän salaperäiseltä menneisyydeltä, kun taas uusi ystävä Hugo (Keean Johnson) sitä vastoin tarjoutuu auttamaan Alitaa muistojen palauttamisessa. Tunteet Alitan ja Hugon välillä kasvavat ja kehittyvät, mutta kuolettavat voimat uhkaavat Alitaa ja suhdetta. Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan.

Alitan selvittäessä totuutta alkuperästään, hän päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Samalla hänelle selviää, että hänellä on kyky muuttaa maailmaa, jossa elää.Ääni: Dolby Digital 5.1     
Kuva: 16:9 Widescreen
Kieli: Englanti     
Pituus (min): 122    
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
Kategoria: Toiminta, Seikkailu, Sci-Fi
Alkuperäinen nimi: Alita: Battle Angel
Ohjaaja: Robert Rodriguez     
Ikäraja: 12 vuotta
Tuotantovuosi: 2019         
Näyttelijät: Rosa Salazar, Jennifer Connelly, Eiza González, Christoph Waltz, Michelle Rodriguez, Ed Skrein, Mahershala Ali, Elle Lamont

ALITA - BATTLE ANGEL

  • Jakelija: Fox - Paramount
  • Tuotenumero: N083297DSP01
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD