• WONDER WOMAN 1984

WONDER WOMAN 1984Patty Jenkinsin ohjaama ja Gal Gadotin tähdittämä Wonder Woman 1984 pikakelaa 80-luvulle ja tuo valkokankaille seikkailun, jossa Wonder Woman kultaisiin siipiin sonnustautuneena ratsastaa salamoilla halki taivaan jahdaten sekä unelmaansa että kahta uutta mahtavaa vihollista: Max Lordia ja Cheetahia.

Maailman kohtalo on jälleen vaakalaudalla ja vain Wonder Woman voi pelastaa sen. Tämä uusi luku Wonder Womanin tarinassa sijoittaa Diana Princen kuolevaisten keskuuteen 1980-luvulle - ylettömyyden aikakaudelle, jolloin menestyksen tavoittelu ohjaa kaikkea. Vaikka Diana on saavuttanut täydet voimansa, hän pitää matalaa profiilia hoitaen antiikkiesineiden kokoelmaa ja toteuttaen supersankarillisia tekojaan vain salaa. Nyt hänen täytyy kuitenkin astua parrasvaloihin ja viisautensa, voimansa ja rohkeutensa avulla pelastaa ihmiskunta sen omilta aikaansaannoksilta.

Elokuvassa nähdään myös Chris Pine Steve Trevorina, Kristen Wiig Cheetahina, Pedro Pascal Max Lordina, Robin Wright Antiopena ja Connie Nielsen Hippolytana.Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

Alkuperäinen nimi
Wonder Woman 1984

Genre
Toiminta
Seikkailu

Tuotantovuosi
2020

Ohjaus
Patty Jenkins

Näyttelijät
Gal Gadot
Chris Pine
Robin Wright
Kristen Wiig

Ikäraja
12 vuotta

Kesto
145 min

WONDER WOMAN 1984

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1202606
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD