• SEURAPELI

SEURAPELI60 000 elokuvakatsojaa!"Jenni Toivoniemen Seurapeli on viiden tähden elokuva. Elokuva on täyteläinen ja dynaamisesti etenevä ihmissuhteiden fresko, jossa kolmekymppiset taantuvat huvilaviikonlopun aikana."
- Helsingin Sanomat


"Seurapeli naurattaa ääneen ja nostattaa palan kurkkuun."
- AamulehtiSeurapeli on Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia pitkitetystä nuoruudesta ja rooleista, joihin ajaudumme.

Vanha ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä ? aivan kuin jo teini-iässä. Juhlat lähtevät heti väärille urille, kun sankari ei ilahdukaan yllätyksestä. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle uuden miesystävänsä Mikaelin (Christian Hillborg), joka on ruotsalainen Hollywood-tähti.

Mitzi käynnistää seurapelin, joka saa ystävien vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Tuttu ympäristö ja vanhat rituaalit saavat ystäväpiirin unohtamaan aikuisuutensa, ja harmittomiksi tarkoitetut paljastukset saavat heidät uudelleenarvioimaan sekä menneen että nykyisyyden.
Teksti
Suomi
Ruotsi
Englanti

Ääni
Suomi (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

Genre
Komedia
Draama

Tuotantovuosi
2020

Ohjaus
Jenni Toivoniemi

Näyttelijät
Laura Birn
Emmi Parviainen
Eero Milonoff
Samuli Niittymäki

Ikäraja
12 vuotta

SEURAPELI

  • Jakelija: Nordisk Film
  • Tuotenumero: 2404331
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD