• RICHARD JEWELL

RICHARD JEWELL


"Richard Jewell on taattua Clint Eastwood -laatua. Se on varmalla kädellä ohjattu ja upeasti näytelty tositapahtumiin perustuva draama."
- Episodi


Clint Eastwoodin ohjaama ja tositapahtumiin perustuva ”Richard Jewell” on tarina siitä, mitä tapahtuu, kun tosiasiana raportoitu seikka hämärtää totuuden.

"Centennial-puistossa on pommi. Teillä on 30 minuuttia aikaa." Richard Jewell esitellään maailmalle ensin vartijana, joka ilmoittaa löytäneensä vuoden 1996 Atlantan pommi-iskun pommin. Ilmoitus tekee hänestä sankarin, jonka nopea toiminta pelastaa lukemattomia henkiä. Mutta muutamassa päivässä poliisiksi haluavasta tulee FBI:n ykkösepäilty, jota media ja kansa parjaa ja jonka elämää riepotellaan. Jewell kääntyy itsenäisen, järjestelmänvastaisen asianajajan, Watson Bryantin puoleen vakuuttaen vankasti syyttömyyttään. Mutta Bryant huomaa olevansa liian syvissä vesissä taistellessaan FBI:n, GBI:n ja APD:n yhdistyneitä voimia vastaan puhdistaakseen asiakkaansa maineen, samalla kun yrittää saada Richardia olemaan luottamatta ihmisiin, jotka yrittävät tuhota hänet.

Elokuvassa näyttelevät Oscar-voittajat Sam Rockwell ja Kathy Bates - ja Paul Walter Hauser esittää Richard Jewelliä.Ääni: Dolby Digital 5.1     
Kuva: Widescreen (2.39:1)
Kieli: Englanti     
Pituus (min): 125
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
Kategoria: Draama
Alkuperäinen nimi: Richard Jewell
Ohjaaja: Clint Eastwood     
Ikäraja: 12 vuotta
Tuotantovuosi: 2019         
Näyttelijät: Brandon Stanley, Charles Green, Ian Gomez, Jon Hamm, Kathy Bates, Mike Pniewski, Nina Arianda, Olivia Wilde, Paul Walter Hauser, Ryan Boz, Sam Rockwell

RICHARD JEWELL

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1202495
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD