• OLE NIIN KILTTI, ÄLÄ RAKASTA HÄNTÄ -THE  LAST LETTER FROM YOUR LOVER

OLE NIIN KILTTI, ÄLÄ RAKASTA HÄNTÄ -THE  LAST LETTER FROM YOUR LOVER"Hittikirjailija Jojo Moyesin romaanista syntyi laadukasta viihdettä, joka kulkee kahdessa eri ajassa."
- Helsingin Sanomat


Perustuu Jojo Moyesin menestysromaaniin.


OLE NIIN KILTTI, ÄLÄ RAKASTA HÄNTÄ on kiihkeä rakkaustarina, joka sijoittuu Ranskan Rivieralle sekä 60-luvun ja nykypäivän Lontooseen. Jennifer Stirling elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen (Joe Alwyn)  kanssa. Epäonnisen tapahtuman seurauksena hän menettää muistinsa ja joutuu kamppailemaan löytääkseen identiteettinsä, kunnes löytää kaihoisia rakkauskirjeitä piilotettuna kotiinsa. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen, joka hänellä on ollut ulkomaankirjeenvaihtajan Anthony O’Haren (Callum Turner) kanssa, ja auttaa hänet lopulta löytämään todellisen itsensä.

Ellie Haworth (Felicity Jones), huipputerävä journalisti nykypäivän Lontoossa, löytää Jenniferin menneen aikakauden rakkauskirjeet ja lumoutuu niistä täysin. Arkistonhoitaja Roryn (Nabhaan Rizwan) avulla hän ryhtyy asettelemaan tarinan palasia kohdalleen aloittaen matkan, joka kietoo naisten elämät toisiinsa pysyvästi.Teksti
Suomi
Ruotsi
Tanska
Norja

Ääni
Englanti

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

Alkuperäinen nimi
The Last Letter From Your Lover

Genre
Draama
Romantiikka

Tuotantovuosi
2021

Ohjaus
Augustine Frizzell

Näyttelijät
Shailene Woodley
Felicity Jones
Joe Alwyn
Callum Turner
Nahuel Pérez Biscayart

Ikäraja
12 vuotta

Kesto
110 min

OLE NIIN KILTTI, ÄLÄ RAKASTA HÄNTÄ -THE LAST LETTER FROM YOUR LOVER

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1202740
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD