• MUKLAT - VIIRUN JA PESOSEN TALON ASUKIT

MUKLAT - VIIRUN JA PESOSEN TALON ASUKIT"Lapsiin vetoavaa huumoria ja vauhtia kyllä piisaa."
- Helsingin Sanomat


Puhumme myös suomea!

Perustuu Sven Nordqvistin lastenkirjasarjaan.

Muklat ovat pieniä otuksia, jotka tarvitsevat kaaosta elääkseen onnellisesti. He pysyttelevät piilossa ihmisiltä, mutta heidät voi haistaa silloin tällöin. Muklat tunnetaan Viirun ja Pesosen asuintovereina. Ennen kuin he asettuivat Viirun ja Pesosen pihapiiriin, he olivat asuneet nostalgisessa ja kaoottisessa sekatavarakaupassa sukupolvien ajan. Siellä he pystyivät kähveltämään kaiken tarvitsemansa ja viettämään iloista elämää.

Kun kaupan omistaja menehtyy, heidän täytyy totutella uuteen omistajaan – todelliseen siivoushulluun. Ja vielä pahempaa: tuholaistorjujaan, joka lähtee häätämään pieniä vuokralaisia lopullisesti. Niinpä kolmen pienen Muklan; Senjan, Turren ja Hönön, ryhmä lähtee seikkailulle etsimään uutta kotia tulevaisuutensa turvaksi. Voittaakseen haasteet on tämän seikkailunhaluisen retkikunnan ensin kasvettava tiimiksi Muklien moton "Ei koskaan yksin, aina kaikki yhdessä!" mukaisesti.

Suomenkielisinä ääninä mm: Jukka Voutilainen, Johanna Viksten, Markku Huhtamo, Heljä Heikkinen, Paavo Kääriäinen, Inkeri Wallenius, Taisto Oksanen, Valtteri Turunen.

 

Ääni:
Suomi
Ruotsi

Tekstitys:
Ruotsi

Genre:
Lasten
Perhe

Alkuperäinen nimike:
PETTSON OCH FINDUS : MUCLAS
DIE MUCKLAS

Ohjaaja:
li Samadi Ahadi
Markus Dietrich

Tuotantovuosi:
2023

Ikäraja:
7 vuotta

Pituus:
78 min

MUKLAT - VIIRUN JA PESOSEN TALON ASUKIT

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1203136
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD