• MEMORY

MEMORYPerustuu Jef Geeraertsin romaaniin De Zaak Alzheimer.

Alex Lewis (LIAM NEESON) on palkkatappaja elämänsä käännekohdassa. El Pasossa Texasissa asuva Alex huomaa muistinsa temppuilevan juuri, kun hän alkaa suunnitella eläköitymistä ja vastaanottaa vanhalta kontaktiltaan viimeisen pitkän, väkivaltaisen ja salatun uransa päättävän työtehtävän. Keikka ei kuitenkaan ole, mitä Alex luuli, ja hän joutuu keskelle agentti Vincent Serran (GUY PEARCE) vetämää FBI:n peiteoperaatiota.

Kun Alex löytää hyväksikäytön jälkiä, jotka johtavat Meksikossa toimivasta lapsiprostituutioringistä varakkaaseen El Pason kiinteistöpohattaan (MONICA BELLUCCI) ja hänen poikaansa (JOSH TAYLOR), hän ohjaa salassa Serran FBI-tiimin oikeaan suuntaan. Vaikka hänen kyvyttömyytensä muistaa yksityiskohtia asettaa hänet entistäkin suurempaan vaaraan, Alex käyttää elämänsä aikana hiomiaan taitoja pakottaakseen pahuuden valoon – mutta hänen tulee tehdä niin ennen kuin suuremmat voimat tuhoavat Alexin ja pyyhkivät Serran mahdollisuudet löytää totuus.

Memory-elokuvassa ylistetty ohjaaja Martin Campbell (Casino Royale, GoldenEye, The Mask of Zorro) tekee ensimmäistä kertaa yhteistyötä Liam Neesonin kanssa luodakseen intensiivisen toimintadraaman kostosta, raivosta ja vapautumisesta.Ääni:
Englanti

Tekstitys:
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Genre:
Toiminta
Jännitys

Alkuperäinen nimike:
Memory

Ohjaaja:
Martin Campbell

Tuotantovuosi:
2022

Näyttelijät:
Guy Pearce
Liam Neeson
Louis Mandylor
Mia Sanchez
Monica Bellucci
Natalie Anderson
Ray Stevenson
Stella Stocker
Taj Atwal

Kesto:
109 min

Ikäraja:
16 vuotta

MEMORY

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1202927
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD