• MARLOWE

MARLOWE"Neil Jordanin ohjaama Marlowe on väkevä uusi tulkinta Raymond Chandlerin klassikkohahmosta, jossa Liam Neeson loistaa noir-sankarin roolissa."
- joblo.comPerustuu The Black-Eyed Blonde nimiseen kirjaan.

Kirjailija Raymond Chandlerin kuuluisin luomus on yksityisetsivä Philip Marlowe, joka on nähty valkokankailla useasti. Marlowta on aikaisemmin näytellyt mm. Humphrey Bogart, Robert Mitchum, Elliott Gould ja James Garner. Nyt on vuorossa Liam Neeson.

Vuonna 1939 Los Angelesissa varakas perijätär Clare Cavendish palkkaa yksityisetsivä Philip Marlowen etsimään kadonnutta rakastajaansa, Nico Petersonia, Pacific-elokuvastudion lavastevastaavaa. Marlowe saa tietää, että Petersonin uskotaan kuolleen, kun hän kaatui kännissä eksklusiivisen klubin edessä ja jäi auton alle. Marlowe on kuitenkin skeptinen Petersonin väitetyn kuoleman suhteen, joten hän alkaa tutkia asiaa tarkemmin, vaikka hänen ystävänsä, murhaetsivä Joe Green, ei ole kiinnostunut tapauksesta. Marlowe sukeltaa syvemmälle tapauksen yksityiskohtiin paljastaen petoksia ja korruptiota kaupungin eliitin riveissä.

Ohjauksesta vastaa Neil Jordan (Veren Vangit, Crying Game). Pääosissa loistavat Liam Neeson, Jessica Lange ja Diane Kruger.Ääni:
Englanti

Tekstitys:
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Genre:
Trilleri
Crime

Alkuperäinen nimike:
Marlowe

Ohjaaja:
Neil Jordan

Tuotantovuosi:
2022

Näyttelijät:
Liam Neeson
Jessica Lange
Diane Kruger

Ikäraja:
16 vuotta

Kesto:
108 min

MARLOWE

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1203285
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD