• LUOKKAKOKOUS 3 - SINKKURISTEILY

LUOKKAKOKOUS 3 - SINKKURISTEILY180 000 elokuvakatsojaa!


"Luokkakokous 3 on omassa lajityypissään ylittämätön spektaakkeli."
- Etelä-Suomen SanomatRenny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan? Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?

Elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva on jatkoa Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -menestyselokuville.Ääni:
Suomi

Tekstitys:
Suomi
Tanska
Englanti
Norja
Ruotsi

Genre:
Komedia

Alkuperäinen nimi:
Luokkakokous 3

Ohjaaja:
Renny Harlin

Tuotantovuosi:
2021

Näyttelijät:
Aku Hirviniemi
Jaajo Linnonmaa
Sami Hedberg

Kesto:
99 min

Ikäraja:
12 vuotta

LUOKKAKOKOUS 3 - SINKKURISTEILY

  • Jakelija: Nordisk Film
  • Tuotenumero: 2403131
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD