• JUNGLE CRUISE

JUNGLE CRUISE"Jungle Cruise on huima jokiseikkailu."
- Helsingin Sanomat

"Jungle Cruise on tarkoin harkitun nostalgisesti värisevä seikkailuelokuva."
- Episodi


Elokuva perustuu samannimiseen Disney Parks -puistojen nähtävyyteen.


Suosikkinäyttelijät Dwayne Johnson ja Emily Blunt vievät sinut elämäsi seikkailulle Disneyn elokuvassa Jungle Cruise, joka tarjoaa vauhdikasta kyytiä Amazonin viidakoissa kippari Frank Wolffin ja pelottoman tutkijan tri Lily Houghtonin matkassa.

Lily matkustaa Lontoosta Amazonin viidakkoseudulle ja turvautuu Frankin kyseenalaisiin opaspalveluihin heidän seilatessaan jokea La Quilalla—Frankin ränsistyneellä mutta omalla tavallaan viehkolla paatilla. Lily on päättänyt löytää ikivanhan puun, jolla on parantavia voimia ja joka voisi siis mullistaa lääketieteen tulevaisuuden. Tämä yllättävä parivaljakko tempautuu seikkailuun, jonka varrella he kohtaavat sademetsän petollisen kauniissa kätköissä lukemattomia vaanivia vaaroja ja yliluonnollisia voimia. Kun heidän etsimänsä puun salaisuudet ovat vihdoin paljastumassa, panokset kohoavat kattoon, kun Lilyn ja Frankin – ja koko ihmiskunnan – kohtalo on vaakalaudalla.

Jaume Collet-Serra on ohjannut elokuvan, jonka pääosissa nähdään Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez ja Jack Whitehall sekä Jesse Plemons ja Paul Giamatti.Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

Alkuperäinen nimi
Jungle Cruise

Genre
Seikkailu

Tuotantovuosi
2021

Ohjaus
Jaume Collet-Serra

Näyttelijät
Dwayne Johnson
Emily Blunt
Edgar Ramirez
Jack Whitehall
Jesse Plemons
Paul Giamatti

Ikäraja
12 vuotta

Kesto
127 min

JUNGLE CRUISE

  • Jakelija: Disney
  • Tuotenumero: BXA4009799
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD