• DUMBO (2019)

DUMBO (2019)110 000 elokuvakatsojaa!


Puhumme myös suomea!


"Tim Burtonin Dumbo on kuvillaan hurmaava hyväsydämisen pehmoinen ja värikäs perhe-elokuva – neljän tähden arvoinen uusi tulkinta."
- Aamulehti


Disney ja mielikuvituksen mestari Tim Burton tuovat valkokankaille uuden live-action seikkailun DUMBO. Elokuva laajentaa rakastetun klassikon tarinaa, joka juhlii erilaisuutta, vaalii perhettä ja joka siivittää unelmat lentoon.

Sirkuksen omistaja Max Medici (Danny DeVito) antaa entiselle tähdelle Holt Ferrierille (Colin Farrel) ja hänen lapsilleen Millylle (Nico Parker) ja Joelle (Finley Hobbins) tehtäväksi huolehtia vastasyntyneestä elefantista, jonka valtavat korvat tekevät siitä pilkan kohteen jo valmiiksi taloushuolien kanssa kamppailevassa sirkuksessa. Mutta kun käy ilmi että Dumbo osaa lentää, tekee sirkus häikäisevän paluun. Bisnesmies V.A. Vendevere (Michael Keaton) palkkaa paksunahan uusimpaan, elämää suurempaan shown nimeltä Dreamland. Dumbo nousee uusiin korkeuksiin yhdessä viehättävän ja säihkyvän ilma-akrobaatin, Colette Merchantin (Eva Green), kanssa kunnes Holt saa tietää että Dreamlandin kimaltelevan pinnan alla piilee synkkiä salaisuuksia.


Ääni: Dolby Digital 5.1
Kuva: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1)
Kieli: Englanti, Suomi, Ruotsi
Pituus (min): 112
Tekstitys: Englanti, Suomi, Ruotsi
Kategoria: Perhe, Disney, Lapset
Alkuperäinen nimi: Dumbo
Ohjaaja: Tim Burton     
Ikäraja: 7 vuotta
Tuotantovuosi: 2019         
Näyttelijät: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny Devito, Eva Green, Alan Arkin, Nico Parker

DUMBO (2019)

  • Jakelija: Disney
  • Tuotenumero: BXA3143699
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD