• CRUELLA

CRUELLA****
"Emma Stone esittelee mainiosti uuden sukupolven naispahiksen, jolla on edessään loistava tulevaisuus."
- Helsingin Sanomat

*****
"Cruella on takuuvarma moderni klassikko. Cruella on myös Disney-elokuvien uusi synkeä kuningatar."
- EpisodiOscar-voittaja Emma Stone (La La Land) nähdään pääosassa Disneyn live action -elokuvassa Cruella, joka kertoo erään elokuvahistorian pahamaineisimman – ja muodikkaimman – pahiksen, Cruella de Vilin, kapinallisesta nuoruudesta.

70-luvun Lontooseen, keskelle punk rock-vallankumousta sijoittuva Cruella seuraavaa nuorta Estella-nimistä huijaria, joka on sekä nokkela että luova – ja päättänyt nousta muotimaailman suureksi nimeksi. Hän ystävystyy nuorten varkaiden kanssa, jotka arvostavat Estellan vallattomuutta ja yhdessä he onnistuvat rakentamaan itselleen elämän Lontoon kaduilla.

Eräänä päivänä Estellan muotitaju kiinnittää paronitar von Hellmanin huomion. Paronitar, jota esittää kaksinkertainen Oscar-voittaja Emma Thompson (Talo jalavan varjossa, Järki ja tunteet), on muotilegenda, joka on sekä ylettömän chic että kuolettavan kopea. Heidän kohtaamisensa tuo esiin paljastuksia ja laittaa liikkeelle tapahtumaketjun, joiden seurauksena Estella päästää pirullisen puolensa valloilleen ja hänestä kuoriutuu räikeä, muodikas ja kostonhaluinen Cruella.
Teksti
Suomi
Ruotsi
Englanti

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

Alkuperäinen nimi
Cruella

Genre
Disney
Komedia
Crime

Tuotantovuosi
2021

Ohjaus
Craig Gillespie

Näyttelijät
Emma Stone
Emma Thompson
Mark Strong

Ikäraja
12 vuotta

Kesto
134 min

CRUELLA

  • Jakelija: Disney
  • Tuotenumero: BXN6000699
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD