• BLINDED BY THE LIGHT

BLINDED BY THE LIGHT20 000 elokuvakatsojaa!


"Blinded By The Light on virkistävä elokuva nuoren miehen itsenäisyyden etsimisestä."
- Episodi

"Pakistanilaisteini löytää Bruce Springsteenin musiikin riemastuttavassa elokuvassa, joka kuvaa samalla Thatcherin ajan kovuutta."
- Helsingin SanomatBlinded by the Light on käsikirjoittaja/ohjaaja/tuottaja Gurinder Chadhan (Bend It Like Beckham) inspiroiva draama, joka pohjautuu Bruce Springsteenin ajattomien kappaleiden musiikkiin ja sanoituksiin.

Blinded by the Light on ilahduttava tarina rohkeudesta, rakkaudesta, toivosta, perheestä ja musiikin ainutlaatuisesta henkeä nostattavasta voimasta. Elokuva kertoo Javedin (Viveik Kalra) tarinan. Hän on pakistanilaistaustainen brittinuori Lutonin kaupungissa Englannissa vuonna 1987. Keskellä vaikeita rodullisia ja taloudellisia aikoja hän kirjoittaa runoja paetakseen kotikaupunkinsa suvaitsemattomuutta ja vanhoillisen isänsä jääräpäisyyttä. Kun luokkatoveri tutustuttaa hänet Bruce Springsteenin musiikkiin, huomaa Javed yhteydet sanoituksissa omaan työväenluokkaiseen elämäänsä. Javedin löytäessä vapauttavan väylän tukahdutetuille haaveilleen hän alkaa myös löytää rohkeutta ilmaistakseen itseään ainutlaatuisella äänellään.
 


Ääni: Dolby Digital 5.1        
Kuva: Widescreen    
Kieli: Englanti        
Pituus (min): 113 min     
Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja
Kategoria: Draama, Musiikki, Komedia
Alkuperäinen nimi: Blinded By The Light
Ohjaaja: Gurinder Chadha     
Ikäraja: 12 vuotta    
Tuotantovuosi: 2019            
Näyttelijät: Billy Barratt, Ronak Singh Chadha Berges, Viveik Kalra

BLINDED BY THE LIGHT

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1202192
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD