• BECK - UUTUUSELOKUVAT 43-46 BOKSI (4 disc)

BECK - UUTUUSELOKUVAT 43-46 BOKSI (4 disc)Perustuu Maj Sjövallin ja Per Wahlöön suosittuihin Martin Beck -kirjoihin.Sisältää BECK uutuuselokuvat:
- Beck 43 - Uusi Elämä
- Beck 44 - Raivohuone
- Beck 45 – 58 minuuttia
- Beck 46 – Itkevä Poliisi
Beck 43 - Uusi Elämä (Beck - Ett Nytt Liv):
Martin Beck on palannut töihin sairaslomalta, kollegojensa iloksi. Tiimi hoitaa murhajuttua, jossa tanskalaisen huumeliigan jäsen on löydetty kuolleena vedestä Tukholmasta. Onko kyseessä jengisodan alku?

Beck 44 - Raivohuone (Beck - Rage Room):
Metsästä juoksupolun vierestä löytyy raa'asti murhattu mies. Alex, Steinar ja Martin alkavat suunnitella tutkintaa. Samaan aikaan Josef ryhtyy kaivelemaan vanhaa tapausta, johon hänellä on henkilökohtainen yhteys.

Beck 45 – 58 Minuuttia (Beck - 58 Minuter):

Alex Beijerin on tarkoitus osallistua aamu-TV-lähetykseen, jossa on mukana myös yrittäjä Tomas Tormalm. Kesken suoran lähetyksen studioon ilmestyy aseistettu mies, ja kaikki ovat mukana panttivankidraamassa.

Beck 46 – Itkevä Poliisi (Beck - Den Gråtande Polisen):
Poliisia kritisoidaan ampumistapauksen jälkeen. Pian sen jälkeen tehdään isku bussiin joka pysähtyy Poliisikorkeakoulun luona. Alex ja Martin tutkivat tapausta Martinin poliisiksi opiskelevan lapsenlapsen Vilhelmin avulla.Teksti:
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni:
Ruotsi (Dolby Digital 5.1)

Kuva:
Widescreen (anamorfinen)

Genre:
Trilleri

Kesto:
370 min

Ikäraja:
16 vuotta

Valmistumisvuosi:
2021-2022

Ohjaaja:
Pontus Klänge, Lisa Ohlin

Näyttelijät:
Peter Haber, Kristofer Hivju, Jennie Silfverhjelm, Martin Wallström, Rebecka Hemse, Måns Nathanaelson, Anna Asp, Jonas Karlsson, Åsa Karlin, Ingvar Hirdwall

BECK - UUTUUSELOKUVAT 43-46 BOKSI (4 disc)

  • Jakelija: Nordisk Film
  • Tuotenumero: 2413231
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD