• AILO - PIENEN PORON SUURI SEIKKAILU

AILO - PIENEN PORON SUURI SEIKKAILU110 000 elokuvakatsojaa!


"Elokuvaa kuvattiin lähes puolitoista vuotta Suomen ja Norjan Lapissa. Katsojan eteen piirtyy ennennäkemättömän hienoa materiaalia eri vuodenajoista ja villieläinten touhuista, joita ei yleensä pääse kurkistamaan lähietäisyydeltä."
- EpisodiSuuri koko perheen luontoseikkailu !

Kaiken ikäisille tehty luontoseikkailu kertoo villin Ailo-poron selviytymistarinan ensimmäisellä vuoden kestoisella vaelluksellaan. Sen aikana suloisesta pikkuvasasta kasvaa uljas nuorukainen. Koko perheen elokuvan teemoina ovat lapin luonto, kesyttämätön erämaa sekä ikuinen äidin rakkaus, jonka ansiosta Ailo uskaltautuu seikkailuun yhdessä muiden villieläinten kanssa.

Ailo - pienen poron suuri seikkailu on suomalaisen MRP Matila Röhr Production Oy:n ja ranskalaisen Borsalino Productionsin tuottama fiktiivinen koko perheen luontoelokuva, joka on lajityypiltään sukua ranskalaisille luontoelokuville, kuten Pingviinien matka, Mikrokosmos ja Siivekäs muutto. Elokuva on kuvattu lapissa ja siinä näkyy vahvasti MRP:n tuottamien suomalaisten Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien ja niiden tekijöiden kädenjälki.Ääni: Dolby Digital 5.1     
Kuva: 16:9 Widescreen, Widescreen
Kieli: Suomi     
Pituus (min): 83
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi, Englanti    
Kategoria: Seikkailu, Suomalaiset
Alkuperäinen nimi: AILO - PIENEN PORON SUURI SEIKKAILU
Ohjaaja: Guillaume Maidatchevsky   
Ikäraja: 7 vuotta
Tuotantovuosi: 2018

AILO - PIENEN PORON SUURI SEIKKAILU

  • Jakelija: Nordisk Film
  • Tuotenumero: 1811711
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD