• PLANET EARTH 1 - PLANEETTAMME MAA 1 - BLU-RAY

PLANET EARTH 1 - PLANEETTAMME MAA 1 - BLU-RAYMoninkertaisesti palkitun sarjan Sininen planeetta tekijätiimi tarjoilee eeppisen, uraauurtavalla tavalla maata kuvaavan sarjan. Vangiten maapallon sykähdyttävimmät maisemat, koskemattoman luonnon ja keihtovat villieläimet, Planeettamme maa on kaikenkattava katsaus planeettamme moniin kasvoihin.

Sarjan teko kesti neljä vuotta BBC:n ennätysbudjetilla, ja tuloksena on luonnonhistoriallinen virstanpylväs. Teräväpiirtokuvauksen, äärimmäisen suurella kuvanopeudella kuvaavien kameroiden ja yksityiskohtaisten ilmasta kuvattujen otosten ansiosta sarja sisältää kaikkien aikojen ällistyttävintä kuvamateriaalia.

Tämä häikäisevä luontoelämys tarjoilee ainutlaatuisia tilanteita, käsittämättömiä kuvakulmia, ennennäkemättömiä kuvauspaikkoja ja intiimejä hetkiä planettamme rakastetuimpien, villeimpien ja vaikeimmin saavutettavien lajien parissa. Korkeimmilta vuorilta syvimpiin jokiin, menestyssarja vie sinut unohtumattomalle matkalle halki haastavien vuodenaikojen ja maan kiehtovimpien asukkien päivittäisen selviytymiskamppailun. Valmistaudu häkeltymään Planeettamme maan kauneudesta.

”Muutaman vuoden välein meitä hemmotellaan sarjoilla, jotka ovat niin vangitsevia että muut sarjat jäävät täysin niiden varjoon. Tämän uuden sarjan joka ikinen, eeppinen sekuntti on upea elämys... tajunnanräjäyttävä...” – Daily Mirror
     
Alkuperäinen nimi
Planet Earth
    
     
Genre
dokumentti
    
     
Vuosi
2006
    
     
Pääosissa
David Attenborough
    
     
Tuotantoyhtiö
BBC
    
     
Pituus (min)
10h 43min
    
     
Dkuvaformaatti
Anamorfinen Widescreen
    
     
DVD ääniformaatti
englanti: DD 5.1
    
     
DVD tekstitykset
suomi, ruotsi, norja
    
     
Ikäraja
Sallittu

PLANET EARTH 1 - PLANEETTAMME MAA 1 - BLU-RAY

  • Jakelija: SF Film - Warner
  • Tuotenumero: 1300809
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : Blu-ray