• APINOIDEN PLANEETTA - PLANET OF THE APES BOX (1968-1973) (5 disc)

APINOIDEN PLANEETTA - PLANET OF THE APES BOX (1968-1973) (5 disc)Sisältää elokuvat:
- Planet Of The Apes (1968)
- Beneath The Planet Of The Apes (1969)
- Escape From The Planet Of The Apes (1971)
- Conquest Of The Planet Of The Apes (1972)
- Battle For The Planet Of The Apes (1973)

Planet Of The Apes (1968):
Charlton Heston ja Roddy McDowall nähdään pääosissa tässä legendaarisessa science fiction mestariteoksessa. Astronautti Taylor (Heston) haaksirikkoutuu kaukaiselle, apinoiden hallitsemalle planeetalle, jossa primitiivisiä ihmisiä pidetään koe-eläiminä ja orjina. Taylor huomaa pian olevansa metsästettävien listalla ja hänen henkensä olevan hyväntahtoisen simpanssitutkijan (McDowall) käsissä.

Beneath The Planet Of The Apes (1969):

Apinoiden planeetan ylistetyssä jatko-osassa toinen astronautti (James Franciscus) syöksyy aikavallin läpi etsiessään kadonnutta Tayloria (Charlton Heston). Uskalias pelastusoperaatio johtaa maanalaiseen kaupunkiin, jossa mielenhallintaa harjoittavat mutantti-ihmiset palvovat asetta, joka voi tuhota koko planeetan.

Escape From The Planet Of The Apes (1971):
Roddy McDowall ja Kim Hunter palaavat alkuperäisen Apinoiden planeetan rooleihinsa tässä tarinan kolmannessa osassa. Kaksi älykästä tulevaisuuden apinaa, Cornelius (McDowall) ja Zira (Hunter) matkustavat nykypäivän maahan. Heistä tulee välittömästi menestys ja heitä kestitään kuin kuuluisuuksia kunnes korkean tason salaliitto pakottaa heidät pakenemaan henkensä edestä. Tähtinään Ricardo Montalban ja Sal Mineo, tämä elokuva on ihastuttava sekoitus huumoria, yhteiskunnallista kerrontaa ja jännitystä.

Conquest Of The Planet Of The Apes (1972):
Värikkäät, futuristiset lavasteet, heltymätön tahti ja toiminnantäyteinen loppuhuipentuma hallitsevat tämän legendaarisen tarinan neljättä osaa, jonka tähtinä loistavat Roddy McDowall ja Ricardo Montalban. Eletään läheisessä tulevaisuudessa. Apinat ovat vaihtaneet kotieläimikseen koirat ja kissat ja palvelijoista on tehty avustajia kunnes heidän jatkuva huono kohtelunsa saa kehittyneemmän apinan, Ceasarin (McDowall), palaamaan tulevaisuudesta johtamaan mahtavaa kapinaa.

Battle For The Planet Of The Apes (1973):
Roddy McDowall ja Claude Akins tähdittävät legandaarisen Apinoiden planeetta sarjan viidettä ja viimeistä osaa. Vuonna 2670, apinoiden ja ihmisten idyllistä yhteiskuntaa uhkaa niin sotaisa gorilla (Akins) kuin mutantti-ihmisten heimo. Lopulta räjähdysherkkä suhteiden kiristyminen johtaa kädellisten tuhoa ennustavaan yhteydenottoon. Kun savu hälvenee, verilöylyn jäljet näkyvät kaikkialla, mutta on myös toivoa ihmisen ja apinan yhteisestä tulevaisuudesta.
Teksti
Suomi
Ruotsi

Ääni
Englanti

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

Genre
Sci-Fi
Toiminta

Ikäraja
16 vuotta

Tuotantovuosi
1968-1973

APINOIDEN PLANEETTA - PLANET OF THE APES BOX (1968-1973) (5 disc)

  • Jakelija: Fox - Paramount
  • Tuotenumero: FP90101466
  • Saatavuus: Varastossa
  • Formaatti : DVD